Om Heidi Vesterberg

Journalist, forfatter, rådgiver og skrivekonsulent

Foto: Lisbeth Holten

Foto: Lisbeth Holten

En journalisstkollega har engang sagt, at jeg får folk til at lyde klogere end de er. Det er ikke rigtigt. Jeg får folk til at fortælle – og jeg lytter. Så siger de noget klogt….

Jeg er journalist, uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole, forfatter til 4 bøger, og tidligere klummeskribent for ALT for damerne. Ved siden af mine egne skriverier hjælper jeg andre med deres som skrivekonsulent, forfatter og rådgiver. Det gør jeg bl.a. sammen med SKRIVEVÆRKSTEDET, der tilbyder hjælp med alt fra idé til den færdige bog, manuskripter, PR og skrivekurser. Andre siger om mig:

“Heidi er en af de skarpeste skribenter, jeg kender. Hun skriver præcist, uden en eneste falsk tone og ved, hvad hun vil. Det skal være klokkeklart, ramme læseren lige i hjertekulen og må aldrig være ligegyldigt. Heidi er kompromisløst professionel og meget skarp. Enhver tekst, som har været gennem hendes hænder har virkelig høj kvalitet, uanset om teksten er på to eller 200 sider. Og så er Heidi et indtagende og sympatisk menneske, som jeg har grinet meget højt sammen med rigtig mange gange.” – Anne Matthiesen, forlagsredaktør, Rosinante & Co

Øvrige referencer:
Gyldendal, Rosinante & C0, Gads forlag. Magasinet Psykologi, Alt for damerne, Politiken, Femina, fagbladet Journalisten, fagbladet Finans, a-kassen FTF-A. Dansk Journalistforbund, Indvandrer Kvindecentret på Nørrebro, magasinet Sund, Vi forældre, Fit living, Lime, Eurowoman, magasinet LIV, HK bladet Midt, aftenskolernes paraplyorganisation DOF, Danes Worldwide, Berlingske, Ekstra Bladets magasin EKSTRA og magasinet Adoption & Samfund.

“Efter 2 timers sparring med Heidi Vesterberg havde jeg en køreklar PR-plan. Inklusiv en liste over relevante medier/journalister, journalistiske vinkler og prioritering af historierne. Jeg fik også opskriften på min egen første pressemeddelelse med hjem i tasken. Vi kom rundt om hele PR-paletten men med 100% fokus på netop min virksomhed og de historier den gemmer på. Heidi brænder virkelig for sit fag og leverer høj faglighed og engagement. Jeg glæder mig allerede til vores næste sparringsmøde.” – Brit Mølgaard, yogalærer, indehaver af yogastudiet Green Heart i Roskilde.