Rådgivning, skrivecoaching og ghostwriting

Arbejder du på en bog, er du gået i stå midt i en skriveproces
– eller drømmer du om at komme i gang?

Som fast tilknyttet konsulent i Skriveværkstedet hjælper jeg forfattere med at sætte ord på ideerne, komme igennem hele skriveprocessen og få bogen ud i verden. Jeg sætter en ære i at forstå, hvor du er i processen – og hvad du har mest brug for. Den opbakkende skrivecoach der motiverer og rådgiver. Eller den mere krævende sparringspartner med strenge deadlines, grundig kritik og præcise forslag til redigering.

Foretrækker du at sætte en professionel journalist og erfaren forfatter på opgaven, løser jeg også det. Enten i et samarbejde eller som ghostwriter på dit projekt. Jeg laver også gerne virksomhedsportrætter, jubilæumsskrifter eller årsberetninger, der kombinerer faktuel viden med fortællende journalistik.

Kontakt mig for mere information eller en snak om dit projekt. Mere om priser og arbejdsgange på Skriveværkstedets hjemmeside

“Jeg har kæmpestor respekt for dit arbejde, Heidi. Dit overblik og evne til at disponere og formidle har løftet materialet op på et højere plan, som jeg aldrig kunne have nået på egen hånd. Jeg er overvældet, glad og meget stolt af resultatet!! Tusind tak.” – Niels Lan Doky, jazzpianist og forfatter