PR for forfattere: hold øje med freelancere!

/ oktober 1, 2020/ Blog: Verden ifølge Vesterberg

Forbereder årets sidste kursus i PR FOR FORFATTERE, hvor jeg på et tidspunktigen vil messe: “hold øje med freelancere og selvstændige”. Når jeg taler om pressearbejde og vejen til et godt samarbejde med journalister, tænker de fleste nemlig på journalister i de store mediehuse. De er selvfølgelig også vigtige, men det kan være en rigtig god idé at huske alle de selvstændige journalister og freelancere udenfor de store mediehuse.

De sidder hver dag og byder ind med historier til redaktionerne. De kan blive supergode samarbejdspartnere for en forfatter.  De er ofte lige så interesserede i at få historien bragt, som forfatteren selv, kender branchen og ved præcis, hvilket medie og redaktør, der kunne være interesserede i historien. De ved også. hvordan man kontakter dem, og er ofte superdygtige til deres fag. I  nogle tilfælde kan man endda have glæde af samarbejdet i årevis.  Dette tip gælder selvfølgelig også alle andre end forfattere.

Det taler vi mere om på mit og Skriveværkstedets PR kursus for forfattere, lørdag d. 03. oktober fra 10.00 – 15.00 i @skriveværkstedets lokaler i København. Og ja. der er et par ledige pladser tilbage. #kommunikation#forfatter #forfatterliv #pr #markedsføring #skriveværkstedet

Pressetip til forfattere

Pr for forfattere, København, 3. oktober 2020