GROOVE dans

Når jeg ikke arbejder med ord, er jeg også optaget af kreativitet. Bare på dansegulvet.
Som facilitator i danseformen GROOVE underviser jeg børn, voksne og familier i at udtrykke sig kreativt og autentisk gennem dans og bevægelse. Groove er en meget dejlig dansefest, og god fysisk træning. Det er også en øvelse i kreativitet, autenticitet og i kunsten at følge sit hjerte. Og øve sig i at blive lidt mere ligeglad med andres mening.

Nemme moves, god musik og helt vildt sjovt.

GROOVE er verdens nemmeste danseform, og efter min mening også den sjoveste!
Der er ingen koreografi eller indviklede serier, som man ikke kan huske. Kun helt simple trin eller bevægelser. Derfor kan alle nyde dansen og musikken med det samme uden at skulle lære en eller anden meget lang og indviklet serie først. 

Det bedste ved GROOVE er at du danser på din egen måde, og at det er umuligt at gøre det forkert. Vi danser til forskellig slags musik og vi danser alle sammen det samme, men på vores egen måde. GROOVE er også en træning i kreativitet og lidt som at være med til en rigtig god dansefest – bare uden tømmermænd bagefter. Og så er musikken supergod.

Det kan du læse meget mere om denne artikel, som jeg har skrevet til magasinet Psykologi. Efter jeg havde skrevet den artikel, var der ikke rigtig nogen vej tilbage. Jeg blev nødt til at vide meget mere om det, og blev uddannet facilitator i 2016. 

Gennem to år har jeg  faciliteret Familie GROOVE i folkehuset Absalon på Vesterbro, hvor børn og forældre danser sammen. Jeg har også faciliteret GROOVE for seniorer, på aftenskolen FOF Frederiksberg, i Lundtofte Kirke for konfirmander, præst og personale og ved særlige events. Jeg rykker også meget gerne ud som det festlige indslag til polterabends, private fester, konferencer og lignende.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du vil vide mere om GROOVE. Du kan også finde en facilitator i nærheden af dig på vores fællles facebookside. 

Om GROOVE metoden
Danseformen er udviklet af den amerikanske danseinstruktør Misty Tripoly. Efter mange år som underviser i dans og fitness satte hun sig for at skabe en dans, som alle kunne danse. En dans der ikke handler om at kopiere andre eller se ud på bestemt måde. Men om at nyde musikken, udtrykke sig og udfolde sit fulde potentiale. I dag rejser hun verden rundt med sine workshops, events, retreats og foredrag. D
u kan læse mere om historien bag GROOVE på hjemmesiden The World GROOVE Movement