Guide til et virkelig dårligt liv

/ november 26, 2014/ Blog: Verden ifølge Vesterberg

På opfordring en genudsendelse:

Guide: Otte nemme trin til et lorteliv. 

unhappySmiley

1. Det skal ikke hedde sig…
Ingen skal komme og anklage dig for at føre dig frem. Så hellere sætte dit lys under en ordentlig skæppe – og vente på at blive opdaget.
En  skønne dag vil en eller anden sikkert komme forbi, løfte på skæppen og sige:”Nej, hvor er du egentlig fantastisk….!.”
Og SÅ kan du lade dit lys skinne,  udgive den bog eller få det drømmejob uden selv at bede om det…

2.Vær social i medierne
Drop venner i virkeligheden. Det er alt for besværligt og dem i fjernsynet eller på Facebook er også meget sjovere. Især amerikanske tvserie -venner. De kommer til tiden og går igen efter 25 minutter. Og så kræver det hverken pænt tøj, mad eller rengøring at få vennerne på besøg.

Hvis du endelig skal se rigtige mennesker: Undgå de glade og omgiv dig med brokkehovederne. Husk hinanden på, at livet ikke er lutter lagkage. Og hvis det er – så har I sikkert spist for meget.

3. Alt er umuligt
Hvorfor stikke sig selv blår i øjnene og rende lalleglad rundt, når du nu VED, at alting sandsynligvis vil gå galt. Ligesom det plejer. Det handler om at være realistisk. Flyv ikke højere end vingerne bærer, så undgår du alle skuffelser. Gå kun efter de mål du er sikker på at nå. For eksempel:

I det nye år vil jeg:
tage fem kilo på i ferien. Holde op med at få orgasmer og begynde at ryge.

4. Flirt ikke med fremmede
De skulle nødigt, tro, at du er ude på noget. Du er voksen nu og så er det slut med løse hofter og smil på åben gade. Ikke noget med at udstråle sex eller vifte med egen kvindelighed. Det er kun for de unge eller de dumme. Du er SERIØS – ikke sexet.

5. Find fejl på Facebook

Gør opmærksom på fejl i andres opdateringer og dobbelttjek alle oplysninger. Der er altid en slåfejl et sted.  Spild ikke tid på at skrive dine egne opdateringer, hjælpe andre eller anbefale noget. Hold kæft indtil du har noget negativt at sige.  Helst om studieværter, kendte eller andre, der har succes. De skal fandeme ikke tro, at de er noget.

6. Se fremad
Tænk på alt det, du ikke har nået. Ingen grund til at spilde tiden med at tænke på det der allerede er i hus.  Fokuser hellere på hvad alle de andre har nået…..

Er du bagud? Brug weekenden på at indhente det forsømte. Udnyt alle lørdage til at komme i bund med rengøring, oprydning og tøjvask. Efter sådan en dag er du udmattet og klar til at endnu en lørdag aften i sofaen.

7. Fremhæv fejl og mangler
Især hos dig selv. når andre forsøger at give dig en kompliment. Hvis de er så dumme, at de ikke selv kan se dine fejl, må du jo hellere selv afsløre dem. Ellers opdager de dem bare senere. Slå hårdt ned på enhver form for ros. ”Ja, det er en sød nederdel, men der er altså en plet forneden.  Og min røv hænger udenfor.”

Øvelse foran spejl:
Begynd hver dag med en affirmation: “Hold kæft, hvor ser jeg ud. Hold kæft, hvor ser jeg ud…”

8. Fortryd dit liv
Find fem fejl i fortiden og fortryd. Helst hver dag.

9. Udsæt det sjove
Udsæt alt det, du virkelig har lyst til at gøre til i morgen. Eller næste år. Brug hellere tiden på noget fornuftigt. Imens kan du drømme dig væk til de gode gamle dage, hvor alt var meget sjovere. Eller den fremtid, hvor det bliver det igen.

Guiden er afprøvet i praksis.
Redigeret version af guide trykt første gang i Alt for damerne – for cirka 100 år siden. Redigeret.. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*
*