Om Heidi Vesterberg

Journalist, forfatter, rådgiver og skrivekonsulent

Foto: Lisbeth Holten

Foto: Lisbeth Holten

En kollega har engang sagt, at jeg får folk til at lyde klogere end de er. Både når jeg skriver artikler, bøger og laver pr. Det er ikke rigtigt. Jeg spørger – og lytter. Så siger de noget klogt….

Jeg er journalist, uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2002, forfatter til fire bøger, og tidligere klummeskribent for ALT for damerne. Ved siden af mine egne skriverier hjælper jeg andre med deres. Som rådgiver og bogkonsulent, hjælper jeg mine kunder med alt fra idé til den færdige bog, manuskripter, PR og skrivekurser.

Andre siger om mig:

“Jeg har kæmpestor respekt for dit arbejde, Heidi. Dit overblik og evne til at disponere og formidle har løftet materialet op på et højere plan, som jeg aldrig kunne have nået på egen hånd. Jeg er overvældet, glad og meget stolt af resultatet!! Tusind tak.”
–  Niels Lan Doky, jazzpianist og forfatter

Heidi er kompromisløst professionel og en af de skarpeste skribenter, jeg kender. Hun skriver præcist, uden en eneste falsk tone og ved, hvad hun vil. Det skal være klokkeklart, ramme læseren lige i hjertekulen og må aldrig være ligegyldigt. Enhver tekst, som har været gennem hendes hænder har høj kvalitet, uanset om teksten er på to eller 200 sider. Og så er Heidi et indtagende og sympatisk menneske, som jeg har grinet meget højt sammen med rigtig mange gange.”
 Anne Matthiesen, forlagsredaktør, Rosinante & Co

“Da jeg startede Løvendahls forlag, var det med ambitionen om at lave bøger i højeste kvalitet i samarbejde med dygtige og passionerede mennesker. Derfor valgte jeg Heidi Vesterberg til at lave PR for ELSK. Hun har åbnet døre for mig, som jeg ikke kunne åbne alene og udvidet min horisont undervejs. Jeg glæder mig over at arbejde sammen med en presserådgiver, hvor ambitionen ikke kun er salg, men en oprigtig interesse i at gøre det godt, og få bogen frem til dem, som kan få glæde af den. Hvis du vil have den gode bog ud i verden – så tag fat i Heidi.”  – Forfatter og personlig rådgiver Daisy Løvendahl.

“Heidi Vesterberg har igennem flere år bidraget med en række rigtig gode artikler til Magasinet Finans. Hun er god til at interviewe mennesker og skriver fremragende. Derfor kan jeg kun give hende mine bedste anbefalinger”.
– Carsten Jørgensen, ansv. Redaktør Magasinet Finans.

 “Efter 2 timers sparring med Heidi Vesterberg havde jeg en køreklar PR-plan. Inklusiv en liste over relevante medier/journalister, journalistiske vinkler og prioritering af historierne. Jeg fik også opskriften på min egen første pressemeddelelse med hjem i tasken. Vi kom rundt om hele PR-paletten men med 100% fokus på netop min virksomhed og de historier den gemmer på. Heidi brænder virkelig for sit fag og leverer høj faglighed og engagement. Jeg glæder mig allerede til vores næste sparringsmøde.”
– Brit Mølgaard, yogalærer, indehaver af yogastudiet Green Heart i Roskilde.

Referencer:
Gyldendal, Rosinante & C0, Gads forlag. Magasinet Psykologi, Alt for damerne, Politiken, Femina, fagbladet Journalisten, fagbladet Finans, a-kassen FTF-A. Dansk Journalistforbund, Indvandrer Kvindecentret på Nørrebro, magasinet Sund, Vi forældre, Fit living, Lime, Eurowoman, magasinet LIV, HK bladet Midt, aftenskolernes paraplyorganisation DOF, Danes Worldwide, Berlingske, Ekstra Bladets magasin EKSTRA og magasinet Adoption & Samfund.

“Heidi er supergod til at stille skarpt på, hvem du er og hvor din styrke ligger. Dermed ved hun også, hvad du skal fremhæve i din kommunikation. Hun er god til at finde den røde tråd, og sikre sammenhæng hele vejen igennem. Jeg har brugt Heidi som coach til teksten på min hjemmeside. Hun gav mig grundig og konstruktiv feedback, som jeg virkelig kunne bruge fremadrettet. Heidi skriver så det fænger, og med hendes bagrund som journalist, fik hun inspireret mig til at formidle budskaber og produkter klart og interessant. Og gav mig lyst til at arbejde videre.”– Marianne Nygaard, Mindfulnessinstruktør, Coach og NLP terapeut.