Mr. & Mrs. Nobody

/ maj 3, 2016/ Blog: Verden ifølge Vesterberg

Nogle gange er virkeligheden bedre end fantasien. Og sjovere. For eksempel her i en helt almindelig opgang på Vesterbro I København. Jeg studsede lidt første gang, jeg så det her:

Mr. & Mrs. Nobody

En helt almindelig dørtelefon i en helt almindelig ejendom. Bortset lige fra navnene på dem på fjerde sal. Mr. & Ms. Nobody. Min hjerne gik straks i gang med at tænke på hemmelige agenter, James Bond og mystiske overvågninger. Men hvis man var hemmelig agent, ville man sikkert hellere kalde sig for Hr. og Fru Hansen. Navnene tiltrækker ihvertfald en del opmærksomhed, og nu har jeg snuset mig frem til historien bag. Den kommer her:

En lejer i ejendommen beslutter sig for at skifte de gamle slidte navneskilte på dørtelefonen ud med nogle nye. Lejligheden øverst oppe står tom, og derfor finder den opfindsomme lejer på de midlertidige navne – Mr. og Mrs Nobody. Da de nye lejere senere flytter ind i lejligheden, morer de sig over navneskiltene på dørtelefonen. De morer sig faktisk så meget, at de beslutter sig for at beholde dem. Derfor er der nu et yngre par på Vesterbro, der har C/O adresse hos: Mr. & Ms. Nobody. Og et postbud der afleverer pakker og breve til den adresse. Hehe.

Det er da en god historie. Et dejligt pudsigt indslag i gadebillede. Og et godt eksempel på, hvordan en lille opfindsom detalje i hverdagen kan få mange til at smile. Mere af den slags. Tak.