PR for forfattere, selvudgivere og forlag

  • Har du skrevet en bog, som du gerne vil have omtalt i medierne?
  • Har du allerede udgivet en god bog, som ingen har hørt om?
  • Fik din bog omtale omkring udgivelsen – og blev glemt bagefter?

PR – EFTER BOGEN har speciale i PR for forfattere, selvudgivere og forlag. Vi laver PR for nye udgivelser, men også for de bøger, der allerede er udkommet uden at få omtale i medierne. Eller bøger der fik omtale lige omkring udgivelsen og siden blev glemt.

Er det nødvendigt at få en bog omtalt i medierne?
Bogmarkedet er fuld af rigtig gode og velskrevede bøger, som ikke sælger. Alt for mange bøger har en ultrakort levetid, og det er spild af gode ord og gode bøger. Strategisk og målrettet PR kan give din bog omtale i mederne og dermed et længere liv, flere læsere og forhåbentlig også højere salgstal.

PR – EFTER BOGEN er drevet af presseansvarlig Heidi Vesterberg, der har mange års erfaring fra dagblade, magasiner, ugeblade og fagblade, men også som forlagsredaktør og forfatter. Jeg har et stort og bredt medienetværk og samarbejder med mange forskellige redaktioner og journalister.

“Heidi Vesterberg har åbnet døre for mig, som jeg ikke kunne åbne alene og udvidet min horisont undervejs. Jeg glæder mig over at arbejde sammen med en presserådgiver, hvor ambitionen ikke kun er salg, men en oprigtig interesse i at gøre det godt, og få bogen frem til dem, som kan få glæde af den. Hvis du vil have den gode bog ud i verden – så tag fat i Heidi.”  –  Forfatter og personlig rådgiver Daisy Løvendahl.

PR – EFTER BOGEN tilbyder forskellige pakkeløsninger. En kort grundlæggende sparring, der klæder dig på til at gøre resten selv. Eller luksusudgaven, hvor vi er din faste sparringspartner hele vejen igennem processen. NB: Før et evt. samarbejde, læser vi bogen for at vurdere om bogen har pressepotentiale og om vi er de rigtige til at løse opgaven. Vi henviser til dygtige kolleger, hvis bogen ligger udenfor vores felt.

Pressesparring: 2 timers konkret 1:1 SPARRING:
Du får adgang til en erfaren og idérig journalisthjerne, der finder de gode historier i din bog og dit forfatterskab. Du får et gratis værktøj til at finde frem til det unikke i dit forfatterskab samt en presseplan med konkrete bud på vinkler på historier. Du går hjem og udfører PR arbejdet selv.

Grundpakke: 4 timers konkret 1:1 PR sparring +  en samlet pressestrategi:
Sammen går vi på jagt efter gode historier og vinkler på din bog. Du får: en samlet pressestrategi, viden om mediernes måde at arbejde på og produktionstid for forskellige medier. Forslag til sammensætning af en mediepakke og indblik i en journalisthjerne. Du får også konkrete råd til, hvordan du bedst henvender til pressen og præsenterer dine forslag. Plus et par hemmelige insidertips.
Du får efterfølgende en presseplan med vinkler på konkrete historier, og bud på, hvilke medier, redaktører og journalister,  der kunne være interesserede. Resten gør du selv.

Mulighed for tilkøb:
1. Efterfølgende feedback på pressemeddelelse og pressetekster. Du sender dit bud på en pressemeddelelse for at få konkret kritik og forslag til forbedringer.
2. En times sparring med fokus på pressehåndtering. Du får rådgivning om hele processen omkring et interview – før, under og efter interviewet. Hvad skal du undgå, hvordan skaber du det bedste samarbejde med journalisten og hvilke krav kan du tillade dig at stille.

PR pakke:  PR målrettet de 10 mest relevante medier samt opfølgning:
Sammen finder vi mulige vinkler på dig som forfatter og din bog samt en grundig Ideudvikling på PR arbejdet. Jeg laver en pressemeddelese, presseplan og en medieliste med 10 relevante medier, som jeg kontakter med målrettede artikelforslag samt pressemeddelelse. Tilsidst har vi et evaluerende statusmøde, hvor vi ser på mulighederne for PR fremover og hvordan du kan give bogen et længere liv.

Den store pakke: En fast sparringspartner gennem hele PR processen:
Med denne pakke får du en personlig presserådgiver, der står lige bag dig hele vejen gennem pressearbejdet. Parat til at rådgive, vejlede og bakke op. Jeg laver alle faser af pressearbejdet for dig, og er med på sidelinien, når du taler med journalister, medvirker i interviews. Du får en samlet presseplan, og adgang til et stort og bredt medienetværk.Jeg leverer pressemeddelelse, presseplan og laver pressearbejdet for dig. Konktakter personligt relevante journalister, redaktører og freelancejournalister og følger op. 

Tilsidst har vi et evaluerende statusmøde, hvor vi ser på mulighederne for PR fremover og hvordan du kan give bogen et længere liv.


Du er altid velkommen til at ringe ringe eller skrive for at få yderligere information.