Rådgivning, skrivecoaching og ghostwriting

Arbejder du på en bog, er du gået i stå midt i en skriveproces
– eller drømmer du om at komme i gang?

Som bogkonsulent hjælper jeg forfattere med at sætte ord på ideerne, komme igennem hele skriveprocessen og få bogen ud i verden. Jeg kan også hjælpe dig med, at kontakte et forlag. Foretrækker du at sætte en professionel journalist og erfaren forfatter på opgaven, løser jeg også det. Enten i nært samarbejde med dig eller som ghostwriter på dit projekt.

Jeg sætter en ære i at forstå, hvor du er i processen, og hvad du har brug for at yde dit allerbedste. Nogle forfattere har brug for en opbakkende skrivecoach, der opmuntrer, motiverer og rådgiver. Andre får mest ud af en krævende sparringspartner, der hjælper dig videre med strenge deadlines og præcise forslag til redigering. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive for mere information eller en snak om dit projekt og behov.

Bogrådgiving: 
En rådgivning kan være alt fra en enkelt time til et længere forløb afhængig af, hvor du er i processen og hvad du har brug for.Jeg giver dig konkrete skriveværktøjer, og gode råd om alt fra struktur til spændingskurve og arbejdsproces. Sammen kan vi teste din bogidé, og vurdere bogens chancer for at klare sig på markedet. Vi kan også tale om, hvilke forlag, der udgiver bøger indenfor din genre eller om der er helt andre muligheder for udgivelse eller publikation. 

Prisen for en times rådgivning er 900,- kr. 

Jeg har kæmpestor respekt for dit arbejde, Heidi. Dit overblik og evne til at disponere og formidle har løftet materialet op på et højere plan, som jeg aldrig kunne have nået på egen hånd. Jeg er overvældet, glad og meget stolt af resultatet!! Tusind tak.”
Niels Lan Doky, jazzmusiker og forfatter