GROOVE dans

Når jeg ikke arbejder med ord, er jeg også optaget af kreativitet – bare på dansegulvet.
Som facilitator i danseformen GROOVE underviser jeg både børn og voksne i at udtrykke sig kreativt og autentisk gennem dans og bevægelse. GROOVE er verdens nemmeste dans, god musik og helt vildt sjovt.

I folkehuset Absalon på Vesterbro faciliterer jeg  Familie GROOVE, hvor børn og forældre danser sammen. Jeg har også faciliteret GROOVE for seniorer, på aftenskolen FOF Frederiksberg, i Lundtofte Kirke for konfirmander, præst og personale og ved særlige events. Jeg kan også overtales til at rykke ud som det festlige indslag til polterabends, private fester, konferencer og lignende.

GROOVE er verdens nemmeste danseform, og efter min mening også den sjoveste. Ingen koreografi eller indviklede serier, som man ikke kan huske. Kun helt simple trin. Derfor kan alle nyde dansen og musikken med det samme uden at lære en lang serie først.

Det bedste ved GROOVE er at du danser på din egen måde, og at det er umuligt at gøre det forkert. Vi danser til forskellig slags musik og vi danser alle sammen det samme, men på vores egen måde. GROOVE er også en træning i kreativitet og lidt som at være med til en rigtig god dansefest – bare uden tømmermænd bagefter.

Læs mere om GROOVE  i denne artikel trykt i magasinet Psykologi.

GROOVE for forfatterre, skribenter og alle der skriver
Med min workshop i skrivedans har jeg kombineret danseformen GROOVE med kreative skriveøvelser og andre skriveværktøjer. For alle der trænger til at finde nye veje til kreativitet og gode ideer. Du får også indsigt i de små tricks, der lynhurtigt gør en tekst bedre at læse – og sjovere at skrive. Og tid til at finde rytmen både på dansegulvet og i en tekst.

Kontakt mig hvis du vil vide mere om GROOVE. Eller find et lokalt hold på vores fællles facebookside