Anbefalinger

“Heidi er en af de skarpeste skribenter, jeg kender. Hun skriver præcist, uden en eneste falsk tone. Det skal være klokkeklart, ramme læseren lige i hjertekulen og må aldrig være ligegyldigt. Heidi er kompromisløst professionel. Enhver tekst, som har været gennem hendes hænder har virkelig høj kvalitet, uanset om den er på to eller 200 sider. Og så er Heidi et indtagende og sympatisk menneske, som jeg har grinet meget højt sammen med rigtig mange gange.”
Anne Matthiesen, forlagsredaktør, Rosinante & Co.

“Heidi er supergod til at stille skarpt på, hvem du er og hvor din styrke ligger. Dermed ved hun også, hvad du skal fremhæve i din kommunikation. Hun er god til at finde den røde tråd, og sikre sammenhæng hele vejen igennem. Jeg har brugt Heidi som coach til teksten på min hjemmeside. Hun gav mig grundig og konstruktiv feedback, som jeg virkelig kunne bruge fremadrettet. Heidi skriver så det fænger, og med hendes bagrund som journalist, fik hun inspireret mig til at formidle budskaber og produkter klart og interessant. Og gav mig lyst til at arbejde videre.”
Marianne Nygaard, Mindfulnessinstruktør, Coach og NLP terapeut.

“Heidi Vesterberg har igennem flere år bidraget med en række rigtig gode artikler til Magasinet Finans. Hun er god til at interviewe mennesker og skriver fremragende. Derfor kan jeg kun give hende mine bedste anbefalinger”.
Carsten Jørgensen, ansv. Redaktør Magasinet Finans.

“Efter 2 timers sparring med Heidi Vesterberg havde jeg en køreklar PR-plan. Inklusiv en liste over relevante medier/journalister, journalistiske vinkler og prioritering af historierne. Jeg fik også opskriften på min egen første pressemeddelelse med hjem i tasken. Vi kom rundt om hele PR-paletten men med 100% fokus på netop min virksomhed og de historier den gemmer på. Heidi brænder virkelig for sit fag og leverer høj faglighed og engagement. Jeg glæder mig allerede til vores næste sparringsmøde.”
Brit Mølgaard, Indehaver af Green Yoga, Roskilde. 

Mere om Heidi:
Har arbejdet selvstændigt med kommunikation og journalistik gennem 10 år. Tidligere ansat på ALT for damerne, Politiken og kommunikationskonsulent for a-kassen FTF-A.  Fast klummeskribent for ALT for damerne i fem år, underviser i kreativt sprog og medforfatter til bogen” Tillykke med din krise.”

Referencer: magasinet Psykologi, Alt for damerne, Politiken, Femina, Vi forældre, Eurowoman, fagbladet Journalisten, magasinet LIV,  magasinet Finans, HK bladet Midt, Danes Worldwide, Berlingske, Ekstra Bladets lørdagsmagasin EKSTR,  a-kassen FTF-A, Yogastudiet SenseS, designer Sofie Schnoor, Tini Owild, Rosinante & co samt Gads forlag.