Kurser

Sammen med Skriveværkstedet tilbyder jeg følgende kurser og workshops i  2019

DANS DIG TIL ET RYTMISK SPROG

Sprog handler også om musikalitet, sanselighed og rytme. Skrivedans er for dig, der trænger til at genopdage sproget, finde nye veje til din kreativitet eller arbejde med tekst på nye måder. Og have det sjovt imens. Med en kombination af verdens nemmeste danseform, GROOVE, afspænding og små skriveøvelser lader vi kroppen føre på kreativitetens store dansegulv. Vi kommer til at danse, ligge stille og lytte til musik og skrive frit til musik. Du skal ikke præstere eller være dygtig til noget. Du skal bare danse, nyde og lege med sproget.
Underviser: Heidi Vesterberg – journalist, forfatter og facilitator i danseformen GROOVE

Dato: 23 februar eller 14 september
Tid: 10.00 – 15.00, inkl. frokost
Workshoppen foregår i en dansesal  i København

Ja tak, Giv mig det kursus nu 
Ja tak. I september 

Dato: 15 juni, Århus
Tid: 10.00 – 15.00, inkl. frokost

Ja tak. Giv mig det kursus nu

PR-KURSUS FOR FORFATTERE

Lær, hvordan du får din bog omtalt i medierne. Med målrettet og strategisk pr får din bog muligheden for et længere liv, flere læsere og højere salgstal. På kurset får du indblik i, hvordan medierne arbejder, og viden om, hvad der skal til for at få omtale af din bog. Du får en skabelon for, hvordan du skriver en pressemeddelelse, tid til at arbejde med pr for din bog og personlig sparring af en erfaren journalist. Efter kurset går du hjem med konkrete bud på historier om dit forfatterskab og masser af tips til et godt samarbejde med medierne.

Dato: 13 april 2019
Fra: 09:00 Til: 17:00
Pris: 1.895 kr.
Lokation: Brolæggerstræde 6, 1211 København K

Ja tak. Giv mig det kursus nu 

FÅ STYR PÅ DIT FOREDRAG, 9 februar

Vil du gerne holde foredrag, møde læserne og fortælle om din bog? Det er ikke så svært, som mange tror. Med det her kursus får du hjælp til at skabe rammen om et foredrag og gode råd om struktur og vinkel, og hvordan du engagerer dit publikum. Nogle af Danmarks mest brugte foredragsholdere giver deres bedste råd videre. Du bliver også klædt på til at kontakte arrangører og finde vej på foredragsmarkedet.

Dato: 9. februar 2019
Tid: 10:00 – 16:00
Pris1.895 kr.
Lokation: Skriveværkstedet, Brolæggerstræde 6, baghuset, 1. sal, 1211 København K

Ja tak. Giv mig det kursus nu

Tjek også Skriveværkstedets samlede kursuskatalog om alt fra manuskripter, pr og markedsføring via sociale medier, boghandlersalg mv. OBS: Nye datoer