Kurser

I samarbejde med Skriveværkstedet tilbyder jeg følgende kurser og workshops i  2020. Send en mail og book din plads nu.

DANS DIG TIL ET RYTMISK SPROG

Et godt sprog handler også om musikalitet, sanselighed og rytme. Skrivedans er for dig, der trænger til at genopdage sproget, finde nye veje til din kreativitet eller arbejde med tekst på nye måder. Og have det sjovt imens. Med en kombination af verdens nemmeste danseform, GROOVE, afspænding og små skriveøvelser lader vi kroppen føre på kreativitetens store dansegulv. Vi kommer til at danse, ligge stille og lytte til musik og skrive frit til musik. Du skal ikke præstere eller være dygtig til noget. Du skal bare danse, nyde og lege med sproget.

Underviser: Heidi Vesterberg – journalist, forfatter og facilitator i danseformen GROOVE
Der er kun plads til 12 deltagere og kun en workshop i 2020. 

Dato: 12 september, 2020
Tid: 10.00 – 15.00, inkl. frokost
Sted: Workshoppen foregår i en dansesal  i København

Ja tak, Giv mig det kursus nu 

PR-KURSUS FOR FORFATTERE

Lær, hvordan du får din bog omtalt i medierne. Med målrettet og strategisk pr får din bog muligheden for et længere liv, flere læsere og højere salgstal. På kurset får du indblik i, hvordan medierne arbejder, og viden om, hvad der skal til for at få omtale af din bog. Du får en skabelon for, hvordan du skriver en pressemeddelelse, tid til at arbejde med pr for din bog og personlig sparring af en erfaren journalist. Efter kurset går du hjem med konkrete bud på historier om dit forfatterskab og masser af tips til et godt samarbejde med medierne.

Dato: 06 juni + 3 okt, 2020
Tid: 10.00 – 15.00
Pris: 995 ,- kr.
Sted: Brolæggerstræde 6, 1211 København K

Tilmelding her

Tjek også Skriveværkstedets samlede kursuskatalog med nye datoer for kurser i alt fra manuskripter, plot, pr, markedsføring via sociale medier og boghandlersalg mv.