Hvordan jeg kom gennem stress – og blev klogere af det

/ april 8, 2014/

„Når vi læser beretninger om at gå ned med stress, siger folk tit, at det viser sig at være en gave. Det gør det også. Men når du står midt i det, er det mest bare noget lort.“
Anne Sophia Hermansen.

Denne bog er til de mange, der er ramt af stress eller på kanten til at blive det. Fire mænd og fire kvinder fortæller åbenhjertigt om deres personlige møde med stress, hvordan de fandt ud på den anden side, og hvad de lærte af det. Interviews med:
Mimi Jakobsen • Hans Pilgaard • Anne Sophia Hermansen • Jens Arentzen • Mette Helbæk • Carsten Albrektsen • Karen Ellemann • Brian Ravn Galsgaard
I bogens sidste del giver stressekspert Thomas Milsted et faktuelt indblik i stress og konkrete bud på hvorfor så mange bliver ramt. Førstehjælp til stressramte – og hvordan vi undgår det.

‘Hvordan jeg kom gennem stress – og blev klogere af det’ handler om mere end stress. Den handler også om at være menneske. Om den svære kunst at træffe de rigtige beslutninger for os selv. Og hvad nogle af os må igennem for at lære det. Læs mere om bogen her.  Du kan også læse et uddrag hos Rosinante & Co. Tjek også bogens facebookside, hvor du får gratis uddrag fra bogen, tips, historier og nyheder om stress. Kan købes i boghandelen eller f.eks. hos Saxo.

Anmeldelser & medieomtale:

Fire hjerter i Politiken (findes ikke i webversion)
Bedst før man rammer muren, fagbladet Journalisten
Thomas Milsted fortæller om bogen, stress og faresignaler, Go’ morgen Danmark TV2
Gode råd til stresslatente, Bogliv
Tidsskriftet Epsilon
Når kroppen trækker det røde kort, Kristeligt Dagblad
Mit stressnedbrud var et wakeupcall, Alt for damerne Uddrag fra bogens beretning om Karen Elleman
Uddrag fra bogen, Berlingske
Personlig anbefaling af psykoterapeut Heidi Frier.

Lydbog:

Skuespillernes eget lydbogsforlag Momolydbog har på eget initiativ indtalt bogen som lydbog. Skuespillerne Vibeke Hastrup og Morten Hauch-Fausbøll har på fineste vis lagt stemmer til. Fås i boghandlen,  gennem Saxo.com eller på Momolydbogs hjemmeside.
Lyt til et gratis uddrag og læs mere om lydbogen her.