Interviewbogen Vild med hund

/ maj 8, 2016/

– fortællinger og interviews om hundens betydning for mennesket
“Sjov, underholdende og ikke mindst velskrevet læsning.”
– Magasinet Vi med hund 


Heidi Vesterberg: Vild med hund, Rosinante 2016I VILD MED HUND snuser Heidi Vesterberg nærmere til forholdet mellem hund og menneske. Hun fortæller om delehunden Theo, om hundevisdom og lufter også andre hundeejere for at tale om hundens væsen og betydning. Mød bl.a. tegner Nikoline Werdelin, der var hundeangst indtil mødet med boxeren Trunte. Stand-up komiker Sebastian Dorset, der kalder sig selv for en curlinghundeejer. Servicehunden Rocky og dens ejer. Og skribenten Klaus Lynggaard, der fortæller om sorgen over at miste en hund.

Bevægende og humoristiske fortællinger, der får enhver hundeejer til at logre. Tilsat sjove fakta, elevatortale for hundeejere og gode hundecitater af f.eks. Storm P, Tom Waits og Kaj Munk. Kort sagt  – en godbid for os, der er VILD MED HUND.

Vejl. udsalgspris kr 149.95,- Køb bogen hos boghandleren eller her. Læs mere på Facebook eller på bogens egen hjemmeside

“Der er noget bamseagtigt over Bino, og især små piger er vilde med ham. Når vi går forbi en skoleklasse, føles det lidt som om jeg er ude og lufte Justin Bieber.” – Sebastian Dorset, citat fra bogen.

Anmeldelse og omtaler:

“…en letlæst og varm bog, som de fleste hundeejere vil klukle og nikke genkendende til under læsningen. Af samme grund vil den være den ideelle gave til hundeelskeren.
– Tidskriftet, “Kulturkappellet”